Spis treści:
1. RAPORT BIEŻĄCY
2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
3. INFORMACJE O PODMIOCIE
4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ

Spis załączników:
  1. Shoper_ośw._KDPW_wyrejestrowanie_warrantów_2024.04.10.pdfOświadczenie KDPW

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO

Raport bieżący nr 14 / 2024
Data sporządzenia: 2024-05-29
Skrócona nazwa emitenta
Shoper S.A.
Temat
Asymilacja akcji serii F – Oświadczenie KDPW
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu:
Zarząd Shoper S.A. ("Spółka") informuje, że w dniu dzisiejszym powziął informację o wydaniu Oświadczenia przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. nr 514/2024 w sprawie asymilacji w dniu 4 czerwca 2024 roku 19 560 akcji na okaziciela serii F Spółki oznaczonych kodem ISIN PLSHPR000054 z akcjami Spółki będącymi w obrocie giełdowym pod wspólnym kodem ISIN PLSHPR000021.

Podstawa szczegółowa: par. 17 ust. 1 pkt 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.
Plik Opis
Shoper_ośw._KDPW_wyrejestrowanie_warrantów_2024.04.10.pdf
Oświadczenie KDPW

MESSAGE (ENGLISH VERSION)

The Management Board of Shoper S.A. ("Company") informs that today it received information about the issuance of Statement No. 514/2024 by the National Depository for Securities S.A. regarding the assimilation on June 4, 2024, of 19,560 bearer shares of Series F of the Company, designated with the ISIN code PLSHPR000054, with the Company’s shares being traded on the stock exchange under the common ISIN code PLSHPR000021.

Detailed Basis: Paragraph 17, Item 1, of the Regulation of the Minister of Finance of March 29, 2018, on current and periodic information provided by issuers of securities and the conditions for recognizing as equivalent information required by the law of a non-member state.

INFORMACJE O PODMIOCIE>>>

PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
Data Imię i Nazwisko Stanowisko/Funkcja Podpis
2024-05-29 Marcin Kuśmierz Prezes Zarządu